Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Στον Άγγελo μου που λατρεύω!


Στον Άγγελό μου που τον αγαπώ και τον λατρεύω πολύ

τόσο στα όμορφα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα της ζωής!

Θα μαι πάντα εδώ το χέρι να σου κρατάω
στα όμορφα να ταξιδεύουμε
και στα δύσκολα πετώντας να πηγαίνουμε.....


 Είναι εύκολο το  Σ ΑΓΑΠΩ να λές

μα δύσκολο είναι να το πιστεύεις και να το ζείς!

Σ αγαπώ δεν θα φωνάξω
ούτε και τραγούδια θα σου γράψω
μα σιωπηλά θα σου το δείξω
μέσα σου να το νιώσεις
και συ να το φωνάξεις!

Θα μαι πάντα εδώ το χέρι να σου κρατάω
Σ ΑΓΑΠΩ!



6 σχόλια:

  1. Μήπως ξέρεις και ποιοι "άλλοι" θα είναι πάντα δω και όχι μόνο όταν όλα πάνε καλά ;
    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναίιιιιιιιιιιιιιιιι!Τσέρωωωωωωωωωωωωωωωωω!Για αυτό σας ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩ τόσο μα τόσο πολύ όλους και θέλω να σας ζουλίξω πλι μέχρι να κάνετε μπάμ!!!!!! "πυροτεχνήματα"! χαχαχαχα!

    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΜάκιαααα!new αυτό 2σε1
    χμμ σαμπουάν μας βγήκε αλλά οκ δεν πειράζει! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρελοφωτινοαστεροφιλενάδα μου μακάρι να ον λατρεύεις και να σε λατρεύει για πάντα!!!

    Αλλιώς θα εχει να κάνει με εμένο!!:-) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρούσα Γιάννη μου το μαντήλη σου! χιχι! :) Να σαι καλά σε ευχαριστώ!Και συ να σαι πάντα ευτηχισμένος!

    Απλά έχω μια "αποριούλα" καλά τόσο συγκινήθηκες που έχασες τα λόγια σου ή πινούσες τόσο που έτρωγες τα γράματα όταν έγραφες?? "μακάρι να ον" χαχαχχαχαχαχαχα! "να κάνει με εμένο" χαχαχα! αλλά και πάλι το μένω γράφετε με ω χιχιχι! Τούμπαααααααααα!
    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μου σε στεναχώρησα πάλι;;Άθελά πίστεψέ με.Αν αναφέρεσαι στην τελευταία μου ανάρτηση η πρώτη μου σκέψη όταν έμαθα για την εκδήλωση της,επόμενης,Κυριακής ήταν να έμενες Αθήνα ώστε να τα λέγαμε από κόντα!

    Αλλά επειδή και εκεί που μένεις είμαι σίγουρος ότι θα είναι υπέροχα,που μένεις είπαμε;,έχω και ένα άλφα αλτσχάιμερ λόγω ηλικίας :-) :-)

    Μόνο που μένεις μακριά από την Αθήνα ίστεψε καλό είναι!Από ην στιγμή που γνωριστήκαμε κάποια στιγμή,με κάποιο τρόπο,δεν μπορεί,θα τα πούμε κα από κοντά!

    Λοιπόν καλό κουράγιο με το διάβασμα,δεν παλεύεται το ξέρω, και καλή επιτυχία στην εξεταστική!Εξάλλου από την στιγμή που έχεις τον Φύλακα Άγγελό σου και όλη την πάρε-ούλα,όπως πολύ σωστά είπε Η ΚΜΝΒ,μη φοβάσαι τίποτα!!!

    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχαχα!Έχουμε πλάκα τελικά!Εγώ κοίταζα στο μπλόγκ σου μπας και απαντήσεις και συ απάντησες εδώ!χαχαχαχαχα!Τώρα το είδα!!

    Το άθελά μου πέρνει 2τόνους ή απλά για να γίνει πιο έντονο ήταν?χαχαχαχα!Δεν πειράζει Γιάννη μου απλά μ αρέσει να είμαι πειραχτήρη!Ζήλεψα λιγάκι δεν λέω αλλά τι να κάνουμε..

    Αγρίνιο μένω καλέ μου τώρα για την σχολή,υπέροχα δεν θα το λέγα αλλά καλά είναι...Εσένα μπορεί να σου φανεί και λίγο σαν χωριό εδώ χιχι επειδή είσαι πρωτευουσίανος με την βούλα και την στάμπα!χιχι!Εγώ μόνο με την βούλα!χιχι!Εκεί γενήθηκα! :D

    Καλά εντάξει σε ίστεύω καλά είναι και δω απ άποψη κίνηση και του χαμού εκεί! ;) Ενοείτε δεν γλιτώνεις τώρα που με γνώρισες!χιχιχι!Κοίτα τώρα βέβαια αν με "θυμώσετε" πολύ μπορεί να πάρω κανένα αστερολεοφορειοbus και να διακτινιστώ εκεί για να μάθετε αλλά συνήθως είμαι καλό παιδάκι! :D

    Σε ευχαριστώ Γιάννη μου να σαι καλά!Όντος δεν παλεύεται αλλά προσπαθούμε τι άλλο να κάνουμε!Thanks!Αλλά μάλλον Αστεράκι-Εξεταστική σημειώσατε 0-1 :P

    Ναιιιιιιι έτσι είναι σας έχω όλους παρεούλα και σας αγαπάω πολυ πολύ και δεν φοβάμαι τίποτα μόνο που................................ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΛΙΓΟ" ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :(

    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή