Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Εεεε εκδρομή εμείς και τα κατσίκια! :P

Καλησπέρα σε όλους!
    Χάθηκα λιγάκι αλλά εδώ είμαι να σας βασανίζω όλους!χαχαχα!Ελπίζω να στε όλοι καλά και να χαμογελάτε πολύ πολύ!
    Πριν λίγες μερούλες πήγαμε άττα με την σχολή στην θεσπέσια εξοχή για μην "super ntouper" εργασία!Το παλαβό είναι οτι τελικά χαθήκαμε απ κει που ήταν να πάμε και τελικά βρεθήκαμε να σκαρφαλώνουμε σαν κατσίκια στα βουνά και να αμπδάμε και φράχτες,μάλλον κοινός να παραβιάζουμε περιφραγμένα οικόπεδα για να δούμε τα δέντρα και να κάνουμε την περιβόητη εργασία...Φυσικά είτε η ανάβαση είτε η κατάβαση δεν ήταν και πολύ νορμάλ και φυσικά δεν λείπανε και η τρελές πτώσεις αφού λόγο των συχνών βροχών της περιοχής η υγρασία ήταν υπερ αρκετή και τα χορταράκια ήταν μούσκεμα!Με πολύ καμάρι :P οφείλω να ομολογήσω μυστικά οτι σημείωσα 2 πτώσεις προσωπικά την τελευταία στιγμή γμτ!Το κακό είναι ότι κάτω έιχε αγκάθια τα οποία ακόμα βγάζω αλλά δεν βαριέσαι!Τι να κάνεις!Ψάχναμε να βρούμε ένα φοβερό και τρομερό χωματόδρομο και εν τέλει καταλήξαμε στον Αστακό ε απλά χιλιόμετρα μακριά!χαχαχαχα!Οτι να ναι είμαστε όπως φάνηκε...Οι καθηγητές βέβαια τα μπαλώσανε ολίγον λέγοντας οτι όταν δουλεύεις στην υπερθρο κάτι τέτοια συμβαίνουν και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε αυτό και τέτοια...χαχαχα!Το καλό τις υπόθεσης είναι ότι αφού πήγαμε στην εκδρομή γλιτώνουμε την εξέταση του εργαστηρίου στην εξεταστική και θριαβεύσαμε παίρνοντας όλοι 10 χαχαχαχαχαχα!
     Όριστε σα κάτ μερικές φωτό μου έβγαλα κάνοντας την "φανταστική" αυτή εργασία! χαχαχα! :P
  Υ.Γ. ο............. σχολιασμός θκός μ! χαχα!



11 σχόλια:

  1. Ούφ!Και είχα ένα άγχος μην είχε προλάβει να σχολιάσει άλλος!!!

    Την αφεντιά σου δεν είδα στις φωτό η τουλάχιστον δεν την αναγνώρισα!!!Ωραίες οι φωτό και πιο ωραίος ο σχολιασμός!

    Πέρνατε χάρακα και μετρούσατε το μήκος του φύλλου????Ποιό κουφό πράγμα δεν έχω ακούσει!

    Πρέπει να περάσατε γαμάτα ζηλεύω!!!

    Δεν υπήρχε φόβος να χαθείτε πάντως.20 εικοσάχρονα με χάρακες στα χέρια για μετράνε τα φύλλα(!)δεν περνάνε απαρατήρητοι!!!

    Όταν κατέβεις Αθήνα,με το καλό,θα μου κάνεις Internetika,εντατικά,μαθήματα γαιτί μπροστά σου είμαι άσχετος.

    Πέρνα μία βόλτα και από τα μπλογκούλια!!!Έχεις λείψει σε όλους είμαι σίγουρος

    !!ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σε όλους!

    Χαχαχαχα!Αχ βρε Γιάννη μου ποιος να σε προλάβει εσένα είσαι άπιαστος! χαχα!

    Έχεις απόλυτο δίκαιο εγώ δεν είμαι σε καμία απ τις φωτό..γιατί απλά προτιμώ την κουβέντα που γίνεται μεταξύ ανθρώπων να είναι για αυτό που είναι ο καθένας και όχι για αυτό που φαίνεται..ίσως να καταλαβαίνεις τι εννοώ..και επίσης για τον πολύ απλό λόγο οτι εγώ τράβαγα τις φωτό..

    Ναι έτσι ακριβώς κάναμε όπως είδες...Ναι μετρούσαμε τα φυλλαράκια με το υποδεκάμετρο και έχοντας ως προσχέδιο κάτι που δημιούργησαν παλιότεροι βγάζεις συμπέρασμα για το δέντρο και την άνθηση και καρποφορία του..συγκρίνοντας εν ολίγης το μεγαλύτερο με τα μικρότερα φύλλα τα φτιάχνεις σε ποσοστά για να μην τα πολυαναλύσω και μετά φτιάχνεις γραφικές παραστάσεις για την ζωή και την εξέλιξη του δέντρου...αλλά και 50-60φύλλα που μας ζητήθηκαν υπερβολικά τα βρήκα λιγάκι..

    Κοίτα αν εξαιρέσεις την φύση που έβλεπες γύρο και τον τζερτζελέ που χωθήκαμε δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο πόσο μάλλον αν σκεφτείς τις τούμπες που φάγαμε την ταλαιπωρία στην ζέστη τα αγκάθια μετά το σκαρφάλωμα και λειπα.. ε άνετα θα την άλλαζα...αλλά ήταν υποχρεωτική!!

    Απαρατήρητοι όχι δεν με περνάμε με αυτή την έννοια αλλά αν μπεις σε παράδρομους χωματόδρομους και ξαφνικά βρεθείς στην μέση του πουθενά και απλά παντού γύρω πράσινο δεν είναι και δύσκολο να χαθείς!...Ήδη ο Αστακός που έγραψα οτι βρεθήκαμε ήταν 30λεπτά με 3τέταρτα μακριά απ κει που έπρεπε να πάμε τελικά!Και για να καταλάβεις το "χωράφι" που έπρεπε να κάνουμε την εργασία(εκεί που πήγαν τα περσινά παιδιά ώστε να μελετήσουμε τα ίδια δέντρα και να κάνουμε μια βάση δεδομένων έτσι)δεν το βρήκαμε ποτέ!!χαχαχαχα!

    Χαχχαχαχα!Που χάθηκες internetiakos πάλι??Αυτά που σου είχα πει τα δοκίμασες???

    Θα περάσω είναι στο άμεσο πρόγματα γιατί μου λείψατε πολύ!

    Θα περάσω μετά πάλι! ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦ και αγκαλίτθεθ σε όλους! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσατε να ρωτήσετε τα περσινά παιδιά!!

    Και αυτός ο καθηγητής μέσα στην οργάνωση ήτανε!!!

    Άσε που τα δέντρα μπορεί να τα είχαν κόψει κιόλας!!!Ή να τα είχαν φάει ο δάκος και η μουχρίτσα!!!Οπότε μπορεί να πηγαίνατε και τσάμπα!!!

    Τουλάχιστον ωραίος ο Αστακός???

    Εχω κάτσει σε τσουκνίδες οπότε σε νοιώθω!!!

    Ημερήσια ήταν???

    Και πώς γυρίσατε τελικά???

    Πολλές ρωτήσεις δεν κάνω????

    Αφιερωμένο!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=H0kmUgY_3ik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα κάθε χρονιά είναι διαφορετική Γιάννη μου για αυτό δεν μπορείς να ρωτήσεις τους προηγούμενους..είχαμε τα στοιχεία και τις "μελέτες" τους και έπρεπε να κάνουμε και μεις τις δικές μας και με την σειρά τους οι επόμενοι με το καλό το ίδιο...Χώρια του ότι κάθε χρονιά είναι διαφορετική έχεις ακούσει νομίζω πως και η θερμοκρασία της γης αυξάνετε σιγά σιγά άρα τα δέντρα έχουν αλλάξει αρκετές μήνες και λοιπά εξέλιξης ανάλογα με το που βρίσκονται και την έκθεση τους στην ηλικιακή ακτινοβολία!!!(βέβαια τώρα με την έκρηξη του ηφαιστείου που έγινε λένε οτι η θερμοκρασία του πλανήτη θα μειωθεί κατα 3-4βαθμούς...αλλά για 3-4χρόνια δεν θα μπορούμε να μελετήσουμε και το φαινόμενο του θερμοκηπίου!!!)Σας ζάλισα ε?

    Χαχαχαχαχα!Ε ναι κάπως έτσι και να φανταστείς οτι είχε πάει πάλι πέρυσι!χαχαχα είχε φέρει όλα τα θερμόμετρα και τα χαρακάκια αλλά δεν είχε φέρει ΧΑΡΤΗ μαζί!Κάτι που οπώς μας είπε και ανακαλύψαμε μετά είναι απαραίτητος για μια άσκηση στο πεδίο!

    Γιάννη μου πρώτον ένα δάσος δεν καταστρέφεται έτσι εύκολα...και δεν κολάνε όλα τα φυτά-δέντρα αυτές της "ασθένειες" αυτά απ τα λίγα που ξέρω είναι περισσότερο στις ελιές...και απ ότι είδες ίσως λίγο πολύ στις φωτό ελιά δεν υπάρχει πουθενά!(δεν ήταν καλλιεργήσιμα δέντρα)

    Ο Αστακός ωραίος ήταν..αν και δεν μείναμε πολύ...λίγο θαλασσίτσα που τράβηξα είδαμε και πήραμε και ένα καφέ στο χέρι...Ο Αστακός αν δεν κάνω λάθος είναι το μέρος που πήγαινε ο Ωνάσης...και αργότερα η Α. Ωνάση...πρέπει να το έχεις ακούσει αυτό αν και δεν είμαι 100% σίγουρη δεν θυμάμαι απόλυτα!

    Χαχαχα!Αχ βρε Γιάννη πως το κατάφερες αυτό?Και γω παιδί τις εξοχής είμαι και αρκετά θα έλεγα και μια φορά έχω ακουμπήσει τσουκνίδα στο πόδι και αγκάθακια τέτοια πρώτη φορά μου μπήκανε...για τις τούμπες δεν λέω γιατί κάνω συλλογή απ αυτές απ μικρή!χαχαχαχαχα!

    Ναι ημερίσια ήταν ξεκινήσαμε το πρωί και στις 3-4ήμασταν πίσω...
    Αν δεις σε μια απ τις φωτό στον Αστακό δείχνει ένα κτέλ αυτό έρχονταν πάλι πίσω!Χαχαχα!Όχι αστειάκι ήταν αυτό!Το δρόμο του γυρισμού έλεγε ο οδηγός οτι τον ξέρει,λέμε τώρα γιατί μας πήγε μέσα απ βουνά λαγκάδια ψιλοαπερπάτητα μέρη αλλά τα καταφέραμε και γυρίσαμε!

    Μπορείς να ρωτάς οτιδήποτε θέλεις και αν μπορώ θα σου απαντάω..μ άρεσει αυτό!
    Υ.Γ. Αντιλήφθηκα οτι μάλλον σου άρεσαν οι φωτό..οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνω ένα όμοιο με το παραπάνω αλλά με τις φωτό απ την περισινή εκδρομή που πήγαμε στην Στοφιλιά(μέρος σχετικά κοντά στην Πάτρα) και ήταν υπέροχα! ;)

    Σε ευχαριστώ για το τραγουδάκι να σαι καλά!Τι αναλαμπή ήταν αυτή? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτον ο Ωνάσης είχε ιδιωτικό νησί που το λένε Σκορπιό!!!

    Ο Δάκος και μουχριτσα ήταν αστείο παιδάκι μου δεν με πιάνεις!!Ξέρωότι συναντιούνται κυρίως στις ελιές!!!

    Χαίρομαι που σου άρεσε το τραγούδι και το ήξερες.Από τα αγαπημένα του Τ.Β.Να είναι καλά το Υ.Τ.

    !!ΑΦ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρααααααααααα!

    Χαχαχαχαχαχαχα!Έλα μώρε σιγά ένα "λαθάκι" έκανα και γώ...τι Σκορπιός τι Αστακός!και τα 2 δαγκάνες έχουν..και τελειώνουν ός! χαχαχαχα!

    αααααααα τώρα κατάλαβα οτι ήταν αστείο!και το σημειώνω! :)

    Το τραγουδάκι όμορφο αλλά ΔΕΝ το ήξερα...ναι πάλι καλά που είναι και το Υ.Τ.

    ΑΦ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλτατη βρές μου εσύ Σκορπιό με δαγκάνες και σου δίνω ότι θέλεις!!!

    Τότε η λέξη αναλαμπή που κόλλαγε???

    Υπάρχουν και άλλα blog στο Internet ξέρεις...

    !!ΑΦ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρεςςςςς!

    Χαχαχαχαχα!Ε κατάλαβες τι εννοώ έχει αυτό το πίσω πως να το πω???

    Εννόω οτι απ ότι κατάλαβα δεν έχει κάποια σχέση με αυτό που έγραψα και τις φωτό για αυτό!

    Ναι ναι ξέρω ξέρω και θα περάσω μην μου ανησυχείς!

    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν το αστεράκι μας, βολτάρει...η ΚΜΝΒ χαίρεται! ΑΦιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχαχα!Ναι βολτάρει στην οικία του σπιτιού του! αλλά ευτηχώς έπιασε επιτέλους νετ! :)
    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦμακια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή