Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Καλό Μήνα χτες.... 2 και μια μέρα! :)

    Καλησπερούδια σε όλα τα παλαβοπαιδάκια της ιντερνιακής μας γειτονιάς!Ελπίζω να στε όλοι καλά και να χαμογελάτε,άσχετα με τον οποιοδήποτε "Ελληνικό" πανικό around, εμείς θα φτιάξουμε την μέρα μας βλέποντας απλά και μόνο αυτά που είναι πάντα μπροστά μας..τον ουρανό,τον ήλιο,τα πουλιά τα δέντρα...αλλά και τα μεγαλεία της νυχτας τα αστέρια,το φεγγάρι την ησυχία...
    Έχω καιρό να γράψω εδώ απ ότι βλέπω..ίσως και ένα απ τα αστεία της υπόθεσης...Πέρασε το καλοκαίρι..(ακόμα δεν τελείωσε γχουχου γκχουχου! ;) ) γυρίσαμε προσπαθόντας να συγκεντρωθούμε να διαβάσουμε το κατιτις μας..μπας και πέρασουμε κανένα μαθηματάκι...με το ζόρι δώσαμε ένα (ευτηχώς ο καλός Θεούλης και το "προπό" το καθηγητή βρέθηκαν στην ίδια συχνότητα αυτή τη φορά! χιχιχ).. μετά ναααααααα και οι καταλήψεις.. (χμμ αυτό είναι μια άλλη ιστορία δεν θα πω ποιος έχει δικιο και ποιος οχι... και τα 2κατα εξαποδό παν..)..και ένα μήνα μετά σχεδόν πάλι πίσω :) :) :) τι μέλλει γεννέσθε στη σχολή αγνώστο έχει ο Θεός και πάλι.. (όσο θες χωροπήδα ότι είναι να ρθει απλά θα ρθει... Τα κάναν μπάχολο και οι μεν και οι δε... ε ας τα φτιάξουν πάλι...)
      Αρκετά με αυτά ε? πάμε  σ άλλο θέμα! :) :) :) Πρωτομηνιά χτες :P Καλό Μας Μήνα....πως περνάει όμως ο καιρός...είναι αστείο ίσως..γιατί και στα καλά και στα δύσκολα ο χρόνος τρέχει... κλαίμε γελάμε χαρόμαστε περνάμε όμορφα δυσκολα γευομαστε όλα τα είδη της ζωής και όμως κατα κάποιο τρόπο όλα αυτά απ όποια πλευρά και αν τα δεις ειναι γλυκιά όνταν έχεις κάποιον να σε σκεφτεται να σε αγαπάει και όλα αυτά να τα νιώθεις τόσο έντονα που να μεθάς απο το "αρωμά" τους..Πως με ένα απλό τηλ μπορεις να ξεχνας τα παντα και να πηδας σαν χαζοχαρούμενο...που να μιλήσεις μετα για αγκαλίτσα χαχα...το πιο απίστευτο ίσως είναι οτι πέρασαν 2χρόνια κιολας και μου φαινετε σαν χτες.....χαχα Ναι χτες κλείσαμε 2χρόνια με το μυγουλίνι... Θέλω να πω πολλά ακόμα..αλλά καλύτερα λίγα και απλά..

Χρόνια Πολλά Μωρό μου..
Κάθε μέρα που περνάει σ αγαπάω και πιο πολύ!..



Μια γλυκιά γλυκιά καληνυχτα σε όλους με όμορφα ονειράκια!...
Φιλάκιααααααααααα και παλαβοαγκαλίτθεθ! (να μην ξεχνιόμαστε! )

2 σχόλια: